top of page
Kallvattenflaskor

SANT OM
KANGENvatten

Kangenvatten™ är ett unikt hälsovatten som företaget Enagic skapar. Detta hälsovatten har styrt på världsmarknaden i nu straxt 50 år men i Sverige är det relativt nytt. Produkterna kännetecknas som en högkvalitativ, medicinskt klassad rening-, filtrering och joniseringsteknik från Japan. Tekniken skapades för användning på sjukhus då dess unika egenskaper bevisats celläkande och cellregenererande genom ett stort antal kliniska studier. Du har nu möjlighet att hälsoförsäkra din kropp och ditt hem genom denna unika helhetsinvestering - en portabel hälsokälla.

svar på DINA frågor

Läs frågor & svar om Kangenvatten® nedan.

water bottle round.jpg

Varför filtrera och välja  Kangenvatten®?

scientist round.png

Varför ska jag välja en produkt från just Enagic?

tomater round.jpg

Användningsområden för vattentyperna

truth round.jpg

Osanningar & myter om Kangenvatten®

Kangen arkivet
Kangen vätebok
Vätebok Kangen
Kangen och cancer
kangen hydrogenterapi
Kangen specialist
Kangen special
Kangen Sverige
Kangen cellhälsa
kangen mitokondriehälsa
kangen laddar Cellerna
kangen föryngring
kangen djurhälsa

Kangen Husdjur
Ka
ngen trädgård
kangen hudhälsa
kangen leva giftfritt i hemmet
kangen tarmhälsa

Varför skulle ett skifte till Kangenvatten® vara
bättre för min hälsa än mitt ordinarie kranvatten?

- Sant om Kangenvatten™
- Sveriges vatten och Kangenvatten™
- Kangenvatten™ bästa joniseringstekniken

Kangenvatten® jämfört med andra vattentyper

Genom avancerad japansk teknik har Enagic lyckats simulera de processer som sker helt naturligt i världens renaste och främsta vattenkällor. Folk har under århundraden vallfärdat till dessa hälsovattenkällor för att råda bot på olika sjukdomar. Vi är vattenceller till största del (minst 75%) och behöver ett hälsosamt vatten för att inte bli svagare med åren och sjuka. 

Enagics vattenreningsteknologi omvandlar ditt svenska kontaminerade kranvatten till ett renat, joniserat och superantioxidativt dricksvatten med en molekylstruktur som bidrar till optimal återfuktning på cellnivå för att du ska kunna uppnå just optimal hälsa, hållbart.
Detta optimerade hälsovatten hjälper våra celler att detoxa på rätt sätt, att fullt ut återfuktas och det försätter våra kroppar i ett alkaliserat hälsosamt tillstånd - allt för att samtliga av våra kroppssystem ska kunna optimera sina funktioner så vi kan vara friska och må så bra som möjligt, livet ut.

Vårt svenska kranvatten är starkt förorenat, vilket inte vår allmänbildning genom skolssystemen eller media informerat oss tydligt om. Det extremt stora antal kemikalier som finns i vårt nuvarande kranvatten lagras i våra kroppar och skapar olika obalanser vilket på lång sikt leder till sjukdomar eller iaf en nedsatt hälsa. Många tror att deras nedsatta livsenergi beror på ålder och livsstil medan kranvattnet är en stor bov i det hela.

Den viktigaste pusselbiten till hållbar hälsa är ett rent och levande vatten.

FLASKVATTEN
Renare än kranvatten - dock anses flaskvatten "dött" då det förvaras i flaskor under väldigt lång tid. Flaskvatten bidrar även till plastproblemet som har negativ effekt på vår miljö. Kolsyrat vatten har också en irriterande effekt på mag- och tarmslemhinnan.
 

BRUNNSVATTEN

Brunnsvatten kan tyvärr innehålla höga mängder av miljögifter och tungmetaller, därför viktigt att regelbundet testa sitt vatten. Brunnsvattnet är ostrukturerat och har hög positiv laddning.
 

FILTRERAT

Frågan är vad det är filtrerat emot? Det krävs gedigna filter för att få bort 100 000 kemikalier som cirkulerar genom våra vattenreningsverk. Alla kemikalierna som tas bort är bra men för att säkra din hälsa är vikten av optimerad filtrering vital. Filtrering förändrar inte heller vattnets struktur eller dess laddning.
 

REVERSE OSMOSIS (RO) & DESTILLERAT VATTEN

Bra med mindre kemikalier men har en mycket hög, positiv laddning. I processen försvinner också de mineraler som naturligt finns i vattnet vilka är viktiga för kroppens funktioner.
 

STRUKTURERAT VATTEN

Ger en minimal laddning och delvis hexagonal form. Innehåller fortfarande kemikalier och är inte på något sätt renat. 

ALKALISKT VATTEN

Har ett högre pH som kan ha en positiv hälsoeffekt, dock på kort sikt. Alkaliskt vatten har uppnått ett högre pH med hjälp att tillsatta ämnen vilka lagras i kroppen. Därmed kan de orsaka rubbningar i kroppens naturliga pH-balans. Ej strukturerat eller djupt återfuktande.

HÖGKVALITATIVT JONISERAT ALKALISERAT VATTEN

Hög negativ laddning, nanopartikelnivå-filtrerat, strukturerat, valfri pH-justering, molekylärt väte, stark negativ laddning och levande!

Med Kangenvatten®  får du helt enkelt en totallösning som optimerar vattnet på alla sätt.

 

Vill du veta mer så finns det en intressant video HÄR.

Varför välja Enagics produktteknologi framför andra?

Hur ser certifieringen ut för de plattor som vattnet passerar igenom?

Enagics produkter är dyra - hur länge håller de?

Jag har hittat ett billigare alternativ som verkar hålla samma kvalitet.

Enagic är ett företag grundat i Japan, för ca 50 år sedan. Företaget har längst erfarenhet, kunskap och trygghet i världen med sin unika renings- och joniseringsteknologi. 
De innehar sju patent inom teknologin, vilka du kan se här.
Patent kan endast hållas i ett visst antal år så därför kan nu även andra företag använda tekniken i deras produkter, vilket naturligtvis redan har gjorts i viss utsträckning men såklart endast en kopia av originalet. 

Beakta att Enagic är det enda företag i världen som fortfarande tillverkar alla delar samt monterar dem i egna, certifierade, produktionsfabriker i Japan.
Varje steg av processen går igenom extremt strikta kvalitetskontroller.
Vill du veta mer så kika gärna på en beskrivande film inifrån fabriken, som finns här.

Enagic innehar den prestigefulla certifieringen "Golden Seal" vilket garanterar att produkten, under hela sin livslängd, inte kommer kunna släppa ifrån sig metaller eller andra föroreningar som riskerar att kontaminera vattnet som gått genom maskinen, så att det påverkar kroppen negativt på något sätt. 

När du väljer att investera i en hälsoprodukt från Enagic får du en teknologi som, med enkelt hemmaunderhåll, som håller i minst 25 år, eller längre. En livstidsmaskin och en ren hälsoförsäkring. Du erbjuds vid investeringen en livstidsservice via företaget genom serienumret på din produkt som är kopplat till ditt inköpsnummer hos leverantören.  Med servicen, precis som med en bil, får du maskinen genomgången och djuprengjord i Tyskland för totalt ca SEK 550 tur och retur. 
Rek djuprengöring är med 2 - 3 års intervall.

Då Enagics teknologipatent har gått ut så finns det idag flera företag som lanserat vattenreningssprodukter baserade på Enagics medicinska kunskaper som bygger på kopierad teknologi. Det man ska vara noga med när man väljer produkt för sin hälsa är dock att titta på detaljerna och vilka certifieringar de bär samt om de verkligen har solida, säkra elektrolysisplattor som inte läcker.

Som alltid så finns det bättre och sämre alternativ. Vi får det vi betalar för är ett vedertaget begrepp som i detta fall gör stor skillnad.


Förutom det jag belyst i frågan ovanför är detta nedan också viktigt att titta på:
 

FLÖDESHASTIGHET
- dvs hur mycket vatten levererar maskinen per minut:

Då man använder sitt Kangenvatten till en rad olika områden för hälsan och i sitt hem, är det skönt att inte behöva stå och vänta alltför lång tid. Enagics maskiner levererar Kangenvatten®, baserat på ditt vattentryck i kranen, 4,5 - 7,6 liter/minut. Detta är den högsta flödeshastigheten jag har hittat och teknologin är testad för att säkra att vattnet alltid levererar samma höga kvalitet.
 

ELEKTROLYSMETOD - solida plattor och molekylärt väte

Olika tillverkare använder olika typer av strömförsörjning och elektrolysplattor. Det viktiga är att säkra att du har solida plattor av hög kvalité (helst medicinsk), både för att säkra livslängd samt att de aldrig släpper ifrån sig metaller som kan förorena vattnet. Många konkurrerande företag använder s.k. "meshplattor", dvs de är tillverkade av ett nät samt att de har en "switchmode" som strömförsörjning. Dessa teknologier är billigare att tillverka och att köpa men tyvärr har de visat sig inte hålla samma kvalitet eller livslängd som Enagics .

Enagic jobbar med tjocka, solida platinumdoppade titanplattor med en transformator för att säkra en stark, jämn ström och för att klara den höga flödeshastigheten.

Med den högre strömmen vatten så levereras även en högre koncentration av det värdefulla molekylära vätet.

Vill du gå in i alla detaljer så kika gärna på denna videon
 

HÅLLBARTHET & CERTIFIERINGAR

Då Enagic tillverkat sin teknologi i 50 år 2024, så är det den kvalitet som visat sig håller. Många av konkurrenterna har endast funnits på marknaden i 5 - 10 år, därför är det svårt att ha en uppfattning om deras produkts faktiska livstid.
Generellt säger Enagic att deras teknologi håller i 25 år men det finns flera som är i full användning som är över 30 år gamla. Då vi vill att produkten ska producera samma kraftfulla egenskaper under hela dess livstid så behöver man välja elektronik och metall av hög kvalitét, vilket kostar mer. Det är också därför, pga av kvalitén, denna teknologi finns på både sjukhus och hälsomottagningar runt om i hela världen - för att förbättra människors hälsa i grunden.
 

Att köpa en maskin för kanske 20 000 - 25 000 kr kan bli en dyr investering om du behöver köpa en ny vart 5e-10e år.

När du köper en maskin från Enagic har du även livstidsservice, som nämnts ovan.

Hur kan Enagics produkt skapa ett 100% giftfritt hem genom att ersätta t o m dina städprodukter?

Kan vattnet från Enagics vattenteknologi ta bort alla bekämpningsmedel?

Med en produkt från Enagic får du inte bara Kangenvatten® att dricka för fysisk och psykisk optimering. Du får även andra vattentyper och pH-nivåer som har ett väldigt brett användningsområden, exempelvis:
 

pH 2.5 - starkt disenficerande och är perfekt för t.ex. städning och sårrengöring. Har du problem med inflammerat tandkött eller halsont kan du gärna gurgla med detta vatten. Det ska dock inte drickas.

pH 11.5 - fettlösligt och kan därför användas för att torka av spisen efter matlagning, tar bort fettfläckar från textilier och kan även användas istället för tvättmedel i tvättmaskinen och i diskmaskin.

På det sättet så behöver du inga städprodukter i hemmet utan kan helt förlita dig på det vatten som maskinen skapar att göra det jobbet.

 

Här finns en länk till ett dokument med en bred mängd användningsområden.

Genom att blötlägga frukt och grönsaker i starkt alkaliskt vatten, pH 11.5, i ca 5 minuter så löses vaxer och alla fettlösliga bekämpningsmedel upp. Därefter sköljer du av med pH 9.5 för att rengöra och sedan skära upp och inta.
Studier bekräftar denna effekt, allt för att du ska känna dig trygg även kring maten du äter. 

Varför säljs Enagics produkter ej i sedvanlig butik för hushållsmaskiner? 

Enagics produkter säljs endast genom direktförsäljning globalt vilket innebär att produkterna förekommer ej i sedvanlig säljbutik utan rekommenderas via utbildad återförsäljare som själv har full erfarenhet av produkten och dess hälsoeffekter.
I enlighet med Enagics affärssystem har säljaren rätt att rekommendera Enagics produktserie vidare till konsumenter och återförsäljare världen över och får provision i enlighet med Enagics patenterade provisionssystem som är knutet till DSA (Direct Selling Association), för det arbetet. 


I Sverige är vi inte vana att handla våra hushålls- och hälsoprodukter annat än i butik eller över internet men här får vi istället fullständig information av erfaren utbildad säljare in i vår investering. 

NÄR MAN HANDLAR FRÅN  MIG GÅR DET TILL SÅHÄR:
Du handlar via min återförsäljare-butiksid. Ditt inköp görs via internet med handledning av mig som säljare.

Du får tillsammans med din produkt ett eget butiksid-nummer som är kopplat till alla inköp av tillbehör du kan komma att behöva till din produkt, t ex filter och ev annat. 

Andra företag ger negativ information om företaget Enagic och det unika Kangenvattnet - varför?

Enagics produkter är dyra för att det är uppbyggt

som pyramidspel.....

Det finns ingen forskning som visar att Kangenvatten® är bra

Jag har hört att detta vatten är dött då man har "elektrifierat" det!

Behöver jag filtrera kommunalt vatten?

Hur vet jag att jag behöver rena och filtrera mitt vatten?

Vad handlar vattenrening ens om egentligen,
undrar jag?

Mitt vatten smakar gott och ser helt rent ut - då behövs väl ingen rening och filtrering?

Varför ska jag rena mitt vatten för bättre hälsa?

Varför talar inte media om problemet med svenskt kranvatten?

Konkurrerande företag växer fram på marknaden. Vissa har ett envist engagemang i att försöka konkurrera ut och jämföra sin billigare produkt med Enagics unika straxt 50 år medicinskt certifierade teknologi - som att de båda skulle vara helt "lika".
Vi vet att alla att konkurrens och myter florerar ivrigt över internet när vi googlar. Oftast är det just ett envist företag som driver utskämning mot ett erkänt märke med både juridisk diffus sammansättning av material och osanningar i användande av Enagics företagsnamn samt patenterade Kangenvatten-teknologi, i sin egen reklam. Det är även så att platser på Google går att köpa så konkurrenten kan investera rejält så att Kangenvatten tappar "förtroende" på marknaden genom smutskastning......

Dock är det tveklöst mycket svårt att uppnå samma högkvalitativa, erkända medicinska certifieringsstatus som företaget Enagic lyckats med och spridit framgångsrikt internationellt snart fem decennier. Erfarenhet och kunskap talar sitt tydliga språk. Teknologin förekommer på sjukhus, sjukhem och på hälsomottagningar världen över pga dess eminenta hälsobringande egenskaper.

 

Såklart används erkända kvalitetsmärken, så som Enagics Kangenvatten®, som en stepping stone av de som vill komma åt att sälja in ett eget, billigare märke/koncept. Det kan bli förvirrande för dig som kund som har för vana att googla allt som en slags försäkran eller urskilja ditt val av produkt före investering.
Köpare idag är dock mycket medvetna och styrs mot hög kvalitet framför en billig uppföljare.

Hälsoinvesterare upptäcker omedelbart skillnaden när konkurrenter slår sig fram på t ex google eller köpt platser för att sälja sin egen produkt billigare än originalet och när osanningar sprids på internet som fokuserar på de detaljer som gör Enagics produktutbud unikt. Ren fakta och solid bakgrundsinformation för dessa påståenden vinklas eller utesluts för att gynna den egna produkten.

Generellt förstår vi att ett företag som lyckats hålla sig stark på marknaden med sin produkt i fem decennier har stannat pga en utmärkt kvalitet och står stadigt samt utvecklas ständigt i takt med de behov som dyker upp.

En ren osanning man ibland stöter på t ex på Google, bygger på okunskap och ignorans.

Enagic har en patenterad ersättningsmodell för alla återförsäljare som bygger på direktförsäljning med normal provisonsersättning och affärssystemet de använder sig av har vunnit störst framgång i Sverige 2022-23 - Affiliate Marketing. Samma kultur som Franchise-företagande.
Detta är en väletablerad metod som används av ett stort antal företag världen över och är också en av de mest framgångsrika försäljningsmodellerna i världen. 

DSA

Enagic är medlem och certifierade av Direct Selling Association.
Deras certifiering innebär att affärsmodellen på inga sätt får innehålla någon form av pyramidstruktur, så den inställning kan man helt lämna bakom sig eftersom den inte tillhör verkligheten och hur affärsstrukturen ser ut.
 

Istället för att lägga stora summor på marknadsföring har Enagic som företag valt att driva sitt företag framåt genom att utbilda och stötta de som själva använder teknologin och som sedan väljer att rekommendera andra god hälsa.
De anser att användare med egen erfarenhet har absolut bäst förutsättning att förklara och förmedla produktens unika kapacitet och hälsoeffekt.
 

REKOMMENDATION
På samma sätt som att du köper t.ex. en bil som du tycker är fantastisk så berättar du gärna om detta för en vän. Skillnaden är här att när någon köper en maskin på din rekommendation så får du en ersättning/provision, precis som för vilket återförsäljarupplägg som helst.

Forskning finns det tonvis av om man använder: vad är molekylärt väte bra för? på Google. Söker man på Kangenvatten, joniserat vatten, levande vatten osv kommer man inte få upp särskilt mycket forskning men mycket annat.
Sökning jag rek: Electrolyzed Reduced Water. Om du är vetenskapligt lagd och gärna läser det akademiska språket så kan du söka på ställen så som Google Scholar eller PubMed. Där hittar du hundratals forskningsrapporter som påvisar Kangenvattnets® starkt läkande och helande effekter.

Vissa hävdar att detta vattnet är dött för att det är elektricitet som kommer i kontakt med vattnet och att det dödar mineraler osv. Det stämmer inte alls.
Det är samma sak som att säga att en mobiltelefon skulle sprängas om man sätter i den i laddaren. Allt handlar om den perfekta mängd elektricitet för att väcka något eller släcka något. Den mängd som används i denna process laddar vattnet med negativa joner som tillför kroppen den energi den behöver för att fungera optimalt.

Filtrering behövs i synnerhet när det kommer till kommunalt vatten.

Det finns många skadliga ämnen som t.ex. kemikalier, tungmetaller, fluorid, läkemedelsrester, m.m. i kommunala vatten.

 

Idag finns inga lagkrav i Sverige för kontroll av skadliga och giftiga ämnen i kommunalt dricksvatten.
Exempel på giftiga ämnen i vattnet är olika kemikalier och bekämpningsmedel från jordbruk och industri. Det finns inte heller någon som helst kontroll för t.ex. läkemedelsrester som idag kraftigt ökar i svenskt kranvatten.
Sverige har dessutom även omfattande och växande problem med alltför gamla vattenledningar runt om i landet. Allt, precis allt, som kommer ut ur människor via urin o övrigt går ner i vårt grundvatten och filtreras ej bort.

 

Kontrollen av svenskt dricksvatten är för dålig anser miljömedicinska forskare. Dricksvatten är vårt viktigaste livsmedel med en beräknad konsumtion på 2-2,5 liter per person och dag. Denna höga konsumtion innebär att mycket låga halter av föroreningar kan resultera i ett stort intag av olika föroreningar som t.ex. kemikalier, för att inte tala om allvarliga saker som läkemedelsrester av alla slag.

 

Dagligen förekommer det att någon kommun i Sverige har restriktioner för att inte dricka vattnet på grund av t.ex. förhöjda värden av koliforma bakterier eller PFAS. 

 

Antalet rapporter om försämrat dricksvatten har fördubblats på senare år.

Filtrera och rena sitt dricksvatten för att undvika bl a hälsorisker är A-O .
Läkemedelsrester anges inte i vattenanalyser och regeringen bestämmer vad varje kommun ska avslöja om dess vatten till medborgarna i  respektive kommun.

Det finns inte längre något 100% rent vatten i våra kranar, inte ens i Sverige. Detta har vi nu fått upp ögonen för och det är ett akut problem för vår hälsa.

Allt vatten behöver egentligen renas. Allt vatten är mer eller mindre förorenat i varje enskild kommun och i varje land. Du som vattenkonsument kan inte veta i vilken utsträckning ditt vatten är förorenat ens med en vattenanalys eftersom allt inte provats eller påvisas i analysen.
Möjligtvis kan man hitta rent vatten om man borrar sig 40 meter ned i Antarktis is, dit mänskliga föroreningar inte har nått.

Har man små barn i familjen borde det vara ett absolut måste att filtrera sitt vatten eftersom små barn inte tål t.ex. kemikalier i den omfattning som äldre gör. Om man väljer att inte filtrera sitt vatten är det våra organ som är filtret.

Vattenrening handlar om att vidta åtgärder för god hälsa och välbefinnande genom att minska den mängd skadliga föroreningar som finns i kranvatten – även i svenskt kranvatten.

 

Det finns mer miljögifter i svenskt dricksvatten än man tidigare trott. De flesta miljögifter som hittats i svenskt kommunalt dricksvatten har upptäckts av en slump. Nu vill Vattenmyndigheterna och Sveriges Geologiska Undersökning (SGU) se ett nationellt kontrollprogram för dricksvatten. 

 

Förra året fick Naturvårdsverket i uppdrag av regeringen att undersöka spridningen av miljögiftet PFAS, vilket är ett samlingsnamn för ca 5000 industriellt framställda högfluorerade ämnen. 

Undersökningen har visat att PFAS förekommer i tre av fyra av de undersökta vattentäkterna.

 

Vi rekommenderar att du gör ett test genom att skicka ett vattenprov till ett oberoende NSF-certifierat laboratorium. Därefter är kan du ta beslut om ifall du vill rena och filtrera ditt vatten.

Det är viktigt att komma ihåg att t.ex. kemikalier varken syns, känns eller smakar något, likaså är det med läkemedelsrester.
 

God smak behöver inte betyda att vattnet inte innehåller skadliga ämnen.

Det finns mycket av dessa substanser och kemikalier i det kommunala och det egna brunnsvattnet även om det smakar gott.
 

När du filtrerar ditt kranvatten renar du det från kemikalier och andra skadliga föroreningar och sedan är det ett stort plus om du kan jonisera ditt renade vatten för att maximera hälsan.

Vattenrening handlar om att vidta åtgärder för god hälsa och välbefinnande genom att minska den mängd skadliga föroreningar som finns i kranvatten – även i svenskt kranvatten.
 

Det finns mer miljögifter i svenskt dricksvatten än man tidigare trott. De flesta miljögifter som hittats i svenskt kommunalt dricksvatten har upptäckts av en slump. Nu vill Vattenmyndigheterna och Sveriges Geologiska Undersökning (SGU) se ett nationellt kontrollprogram för dricksvatten. 

 

Förra året fick Naturvårdsverket i uppdrag av regeringen att undersöka spridningen av miljögiftet PFAS, vilket är ett samlingsnamn för ca 5000 industriellt framställda högfluorerade ämnen. 

Undersökningen har visat att PFAS förekommer i tre av fyra av de undersökta vattentäkterna.

 

Vi rekommenderar att du gör ett test genom att skicka ett vattenprov till ett oberoende NSF-certifierat laboratorium. Därefter är kan du ta beslut om ifall du vill rena och filtrera ditt vatten.


Det är minst lika viktigt att konsumera rent vatten som att äta hälsosamt och träna regelbundet. Vattnets kvalitét är den avgörande pusselbiten!

Eftersom som vi väljer mat med omsorg är det förstås lika viktigt att välja vårt viktigaste livsmedel med omsorg.

Likaväl som vi är en produkt av vad vi äter, gäller det förstås också vår konsumtion av ett rent vatten.

I varje glas vatten du tappar upp finns det en mängd olika föroreningar t.ex. klor och andra kemikalier, bly, koppar, järn, kvicksilver, arsenik, uran, bekämpningsmedel, droger och läkemedelsrester från mediciner som t.ex. antidepressiva, p-piller och antibiotika.

Dessa föroreningar påverkar hälsan mycket negativt.
I nästan alla kommuner i Sverige innehåller dessutom kranvattnet rester av antibiotika, morfin och östrogen.  

Kvalitén på vårt kranvatten påverkar självklart vår hälsa.

Faktum är att gamla vattenledningar, kemikalier, tungmetaller, bekämpningsmedel, läkemedelsrester, förändrade normvärden, samt ökande miljöhot har idag stor negativ påverkan på kvalitén av svenskt kranvatten.

Eftersom reningsverken idag inte klarar av att få bort alla skadliga ämnen från vårt kranvatten är det därför upp till var och en att själv skaffa en vattenrening och vattenfilter för att reducera och minimera föroreningar som finns i svenskt kranvattnet och som kan vara skadliga för vår hälsa och för våra husdjurs hälsa.

I stort sett handlar det om att det inte är något prioriterat område för politiken och dessutom är det en stor investering som måste ske och beslutas om.

Mestadels av vårt vatten går till industri och annan verksamhet. Egentligen är ju det ett ännu större om omfattande problem i sig.
Det är tyvärr upp till var och en att ansvara för sitt välbefinnande och hälsa, vilket inte våra djur kan välja dock.

 
I många länder är vattenreningsindustrin mycket omfattande. Reningen sker numera successivt, även i Sverige, i takt med att människor blir medvetna om hur dålig kvalitén är på vårt viktigaste livsmedel: dricksvattnet. 


media
Media har haft många viktiga utspel kring vårt dricksvatten. 

Nyligen pratades det om att över 1,5 miljoner svenskar har kranvatten som är tydligt förorenat av giftiga PFAS-ämnen. Det har talats om det i media, men inte lika mycket som det borde kan man tycka.

bottom of page