top of page
Girl Dricksvatten

SOM EN DAGENS LUNCH I ETT ÅR

HÄLSOBESLUT
Att välja att investera i sin grundläggande hälsa genom att rena, filtrera och strukturera sitt kontaminerade kranvatten är ett akut beslut vi behöver ta om vi vill känna oss stärkta och fulla med energi i våra liv. 

Vårt svenska kranvatten är kontaminerat så till den milda grad att utan egen insikt i ämnet och utan den kunskapsbank du finner hos oss vattenteknologi förespråkare, aldrig kommer att vara ett förstahandsval bland dina investeringar.
Först när man förstår vidden av den problematik och ohälsa vårt nuvarande vatten genererar till kan vi ge till oss själva grunden till HÄLSA.

Vi investerar dagligen i olika saker MEN behöver såklart i första hand välja att investera i vår hälsa. Vitaminbolags-jättarna tjänar gigantiska summor på att vi söker hälsa genom en rad olika inköp av vitaminer mm medan det till största delen handlar om att ge vår vattencellkropp ett levande och kristallint vatten. Vad händer när vi sväljer våra vitaminer med ett kontaminerat dricksvatten? De som börjar dricka Kangen halverar snabbt sin vitaminkonsumtion och blir friskare och friskare - endast genom att förändra sitt vatten!


Enagics mest kapabla vattenreningsalternativ, som är portabel och passar alla kranar kostar inte mer än max 137kr om dagen i 1 år sedan är den betald i sin helhet!

Och produkten håller sedan en livstid och företaget ger oss livstidsservice mot kostnaden av endast fra
kt. 

HELA FAMILJEN HÄLSOFÖRSÄKRAS - INTE BARA DU
Är det två personer i ett hem så är kostnaden 68kr per person!
Tänk - hela familjens friskvård för samma kostnad som dagens lunch.


ANVÄNDNING
Hälsokällan används till precis allt i ditt hem som:
• Avgifta/tvätta alla grönsaker & frukt
• Diska i diskmaskin

• Tvätta kläder
• Tvätta bilen
• Rengöra badrum, spis, golv mm
• Desinfektionsmedel de luxe
• Optimalt vatten till växterna
• Hudvård
• Ett brett utbud av olika andra användningsområden, klicka här.


~ Att få känna sig levande, stark och frisk är vad som kommer spegla av sig på precis allt i livet - för många ovärderligt.

 

SD501 - Platinum.png
K8.png
JR IV.png
SD501.png
Anespa Dx (+Shadow).png

PRODUKTSORTIMENT

LeveLuk K8

Pris*: €4200
(ca 47 023 SEK)

LeveLuk SD501 Platinum

Pris*: €3500

(ca 39 186 SEK)

LeveLuk SD501

Pris*: €3280

(ca 36 723 SEK)

JR IV

Pris*: €2700

(ca 30 229 SEK)

Anespa Dx

Pris*: €2600

(ca 29 109 SEK)

 * Alla priser exkl. moms. Sedvanliga avbetalningar erbjuds 3-24 månader.  Produkten kan monteras på kökskran, grovtvättskranar eller badrumskranar.

bottom of page