top of page
HOLISTISKA samarbetEN
 

HÄLSA * KUNSKAP * TRYGGHET * HÅLLBART
biofood logga.png
biofood - det naturliga valet

Biofood är en importör och distributör av naturliga & ekologiska livsmedel, hudvård och hushållsprodukter. 

purity herbs logga.jpg
purity herbs - sweden

Purity herbs är ett varumärke med ekologiska, rena produkter med bas i vegetabiliska oljor och med funktion från naturliga örter, mestadels handplockade på island.

dcg logga.webp
dcg nordic ab

DCG Nordic AB tillverkar och distribuerar registrerade homeopatiska läkemedel, kosttillskott och naturlig kosmetik, sedan 1945. De är även grossister och distribuerar andra varumärken med stark naturhälsoprofil inom dessa produktområden.

holistic logga.png
holistic

Holistic tillverkar högkvalitativa kosttillskott som är rena och helt fria från onödiga tillsatser. De vill inspirera till en friskare och hälsosammare värld och få människor att finna balans i kropp och själ.

alpha plus logga.webp
alpha plus

Alpha Plus AB utvecklar och distribuerar högkvalitativa kosttillskott via terapeuter, hälsofackhandel och e-handel. Tillsammans med deras framstående samarbetsparters förser de terapeuter och den svenska hälsofackhandeln med produkter av premiumkvalitet.

biosan logga new.jfif
biosan

Biosan tillhandahåller säkra och effektiva produkter av högsta kvalitet. De homeopatiska preparaten tillverkas i Tyskland av Dr. Reckeweg och Co. GmbH. Biosan saluför även ett stort sortiment av vitaminer, mineraler och kosttillskott, alla handplockade för att uppnå högsta kvalitet. 

bottom of page